Кращі студенти Тернопільщини із числа сиріт отримають тимчасові стипендії

Стипендіальні сертифікати імені Євгена Гливи отримають студенти Тернопільщини та м. Тернополя із числа тих, які вчаться без підтримки батьків. Це ті, які перемогли у конкурсі - показали хороші результати як в навчальній, так і в громадській діяльності (волонтерство, участь в різних заходах, олімпіади і т.д).

- Цього разу переможцями стали 17 студентів віком 16-22 роки, із 7-ми закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої і вищої освіти у м. Тернополі та Тернопільської області, - розповідає керівник БФ «Майбутнє сиріт» Андрій Назаренко. - Стипендіати отримуватимуть Стипендію від Фонду 4 місяці (вересень, жовтень, листопад, грудень). А вже у грудні (після здачі сесії) можуть знову подавати документи на участь в Стипендії Імені Євгена Гливи.

Головна мета Програми «Стипендія ім. Євгена Гливи» - підвищити мотивацію сирітської молоді до здобуття освітніх та практичних навичок і покращити їх матеріальне становище. Під час вручення 8 жовтня на стипендіатів чекає знайомство з командою небайдужих людей, які реалізовують різні програми та проєкти у Фонді, як для дітей, так і для сирітської молоді Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

дітиТернопільщинаТеренмайбутнє сирітстипендії