Маленькі тернополяни вірять, що Миколай прочитає їхнього листа навіть французькою (фото)

Дорогий Миколайчик! Ти знаєш, що я тебе дуже люблю. І ти, я знаю, любиш мене. Я вірю, що і цього року ти виправдаєш всі мої надії. Ти – найкращий.

Листи діток до Святого Миколая  – невід’ємна атрибутика самого свята. Так, малеча вірить у чудового дідуся, який приносить подарунки в одну із зимових ночей.  Весь рік дітки намагаються бути слухняними, аби отримати омріяні подарунки. А за декілька днів до самого свята пишуть листи, аби повідомити Святому Миколаю, що саме вони хочуть. Не винятком стала і тернополянка Віка. Дівчинка добряче постаралася і написала не просто лист, а цілу листівку, у кінці якої французькою мовою написала «Je t'aime beaucoup», що у перекладі означає «Я тебе сильно люблю».

unnamed (31)

- Я старалася бути чемною, - пише Віка, - не завжди виходило, але не будемо напередодні такого свята про погане.

На іншій сторінці дівчинка написала, які саме подарунки вона хоче отримати.

unnamed (33)

Нині малеча знайшла багато способів цікаво і оригінально писати листи до Святого Миколая. Дехто робить листівки, так, як це зробила маленька тернополянка. Хтось викладає свої побажання у соціальних мережах у групах «Лист до Святого Миколая». Інші ж пишуть звичайні листи, ховають їх у конверт із поштовою маркою і відносять на пошту, аби відправити Святому Миколаю.

unnamed (34)
ФотодітиТернопільтернополянималечаТеренлисти до Святого Миколаяфранцузька