Молодь ОТГ Тернопільщини навчалась отримувати кошти (фото)

Молоді активісти, які допомагають розвитку ОТГ на Тернопільщині, вчились правильно реалізовувати свої проекти. Також представники менторства та фінансової підтримки мали нагоду зрозуміти, як краще впроваджувати зміни у своїх громадах. Такі можливості отримали на молодіжному форумі «DOBRE ДІЙ», що об’єднав 14-15 березня найініціативніших представників шести нових громад-партнерів програми DOBRE на Тернопільщині.

DSC_9695

Дівчата та юнаки з Борщівської, Зборівської, Золотниківської, Лановецької, Підволочиської та Хоростківської громад займалися із менторами, переймали досвід та успішні практики найдієвіших молодіжних організацій і витворювали ідеї змін у власних громадах.

DSC_9659

У них є змога залучити на фінансування власних проектів до 10 тисяч доларів від програми DOBRE. Проекти доопрацюють, аби вони максимально відповідали запитам молоді у громадах. Увагу надають розвитку спортивної, освітньої та мистецької інфраструктури, а також тематичним заходах для самореалізації молоді.

DSC_9585

Такий форум за підтримки програми USAID DOBRE на Тернопільщині відбувається вже втретє. Раніше допомогу отримали представники молоді інших 12 громад, із якими співпрацює програма в області.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«211341,211340»]

Фото з відкритих джерел

ФотоТернопільдецентралізаціяТеренОТГДобре дійУкраїнський кризовий медіа-центр