Мистецький фестиваль «Ї» офіційно відкрили (фото)

Вчора Мистецький фестиваль «Ї» офіційно відкрили співорганізатори та партнери заходу. Усі представники відзначили дану подію року та побажали усім присутнім хороших вражень та гарно провести час.

- Кожне слово засіяне має свої плоди, кожне слово, засіяне з цієї сцени – це є фестиваль «Ї». І коли кожен з письменників має гордість виступити з цієї сцени, то ви вже не тільки «Ї», ви вже «Є», - говорить начальник управління культури і мистецтв  Тернопільської міської ради Олександр Смик.

Заступник міського голови Леонід Бицюра побажав присутнім натхнених мистецьких вихідних:

- Я особисто радію тому, що в нас є такий феномен як фестиваль «Ї». Для Тернополя це означає, що встановлюється інтелігентська мистецька еліта, яка буде формувати суспільство. Хочу побажати нас всім натхнення, повної реалізації планів та віри в себе!

HIS_0399

Від імені обласної держадміністрації заступник начальника відділу культури Світлана Байталюк мала нагоду передати найщиріші вітання та найкращі побажання усім гостям заходу:

- Ми підтримуємо такі хороші проекти, починання. Цей цікавий, неординарний фестиваль «Ї» це своєрідний чарівний ключик від великої скарбниці фестивального мистецтва. Багатство вашого фестивалю дивує і якщо всьоме він має таку підтримку, значить він має велике майбутнє.

Ведучі фестивалю висловили також подяку компанії «Молокія», корпорації «Опілля», музичному центру «Бастер» та іншим, які є партнерами заходу.

HIS_0402

Фото «Мистецький фестиваль «Ї»

Спецрепортажфестиваль "Ї"Теренподякавраженняпартнериофіційне відкриттясьомий