На Тернопіллі аферисти втратили понад півмільйона гривень (фото)

Податкові міліціонери Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) вилучили на Тернопіллі 17 тисяч літрів контрафактного пального.

Про це сьогодні, 31 січня, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

-Під час проведення операції «Акциз-2017» співробітники податкової міліції ГУ ДФС в області встановили факт незаконної реалізації дизпалива, - кажуть у податковій. - На території, що належить одному із суб’єктів господарювання, встановили ємкість на 50 кубічних метрів і паливно-роздавальну колонку, з’єднані між собою комунікаціями.

unnamed (3)

Реалізацію дизпалива здійснювали за готівку, без застосування реєстратора розрахункових операцій, а також - без будь-яких документів, що засвідчують походження пального, виробника та якість.

unnamed (2)

-Дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки і на використання устаткування для зберігання та реалізації пального не було, - констатують фахівці. – Тож при проведенні санкціонованого обшуку вилучено 17 тисяч літрів дизельного палива вартістю 391 тис. грн, а також – власне обладнання АЗС.

Отже, загальна вартість вилучених різних товарно-матеріальних цінностей - 560 тис. грн. За цим фактом наразі триває досудове розслідування.

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

 

 
ТернопільщинаДФСТерендокументиаферистиподаткова міліціядизпаливо«Акциз-2017»