На Тернопіллі дали старт першій Стратегії розвитку бізнесу

Майже рік носилася обласна влада із ідеєю почати розвивати бізнес на Тернопіллі за стратегічним планом. Навіть експертів залучали до розробки цього документу.

Нагадаємо, «Терен» про це писав неодноразово (читайте ТУТ і ТУТприм.) і докладно.

І ось - на сесії Тернопільської обласної ради 22 вересня цей документ нарешті затвердили.  Отже, ми вже маємо першу в Україні «Стратегію розвитку малого та середнього підприємництва Тернопільської області на 2016-2020 роки», розроблену із урахуванням Акту із питань малого бізнесу для Європи.

- Велика вдячність депутатському корпусу за позитивне голосування, - сказала директор департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної держадміністрації Галина Воляник.

Стратегію затвердили лише після звіту «Про стан і перспективи розвитку малого та середнього бізнесу в області». Представляла його саме Галина Воляник. Її звіт депутати взяли до відома.

До слова, ознайомитися із тим, як тепер розвиватиметься бізнес у нашому краї, можна ТУТ. Гадаємо, місцевим представникам малого і середнього підприємництва це має бути цікаво. Незабаром побачимо, чи це спрацює.

Фото із відкритих джерел

ТернопільщинабізнесТеренГалина Воляник