На Тернопільщині зустрічатимуть загиблого 23-річного Героя-добровольця

Дні жалоби у Копичинецькій громаді оголошено з 3 червня 2024 до 5 червня 2024. Вічна і світла пам'ять

На Тернопільщині зустрінуть тіло загиблого Воїна-Героя Сидорука Віталія. Про це повідомили на сторінці Копичинецької міської ради.

Сьогодні, 4 червня, близько 13:00 год кортеж їхатиме у с. Рудки за маршрутом с. Сухостав, с. Яблунів та до будинку Героя у с. Рудки. Просимо зустріти Героя із прапорами та лампадками. Про поминальну панахиду та чин похорону повідомимо додатково, - йдеться у повідомленні.

23-річний військовослужбовець Сидорук Віталій народився у селі Рудки. Віталій був зразковим військовослужбовцем. Лише нещодавно, 10 лютого 2024 року, нагороджений почесною відзнакою - нагрудним знаком «Хрест Доблесті». Цю нагороду Віталій здобув за свої вміння та заслуги перед побратимами.

Його молоде життя лише розпочалося. Після закінчення школи, Віталій вступив в університет за спеціальністю «Інформаційні технології», але повномасштабне вторгнення росії в Україну змінило всі його плани - 29 серпня 2022 року він добровільно вступив до лав Збройних Сил України.

30 травня 2024 року, виконуючи свій військовий обов'язок, Віталій загинув поблизу населеного пункту, село Райгородок, Краматорського району, Донецької області.

Дні жалоби у Копичинецькій громаді оголошено з 3 червня 2024 до 5 червня 2024.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Віталія Сидорука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощалися з Героєм Володимиром Книшевичем.

Фото з відкритих джерел

геройсмерть