На Тернопільщині «прикрили» незаконну торгівлю технікою Apple (фото)

На Тернопільщині працівники податкової міліції ГУ ДФС  «прикрили» діяльність групи підприємців, які незаконно ввозили та продавали товари Apple.

Затримані підприємці діяли за добре відпрацьованою схемою. Для початку, вони купували техніку закордоном, а потім доставляли на митну територію України дрібними партіям через міжнародні поштові відправлення. Продавали вони товар як на Тернопільщині, так і по всій Україні через інтернет.

2

При цьому, ця група осіб не відображала свої операції в бухгалтерському та податковому обліку. Відповідно і не сплатила до бюджету більше 1 млн. грн. податків та інших платежів.

1 (1)

-На підставі ухвал суду проведено обшуки в місцях зберігання та реалізації техніки та за адресами проживання фігурантів. За результатами обшуків вилучено та передано на відповідальне зберігання 510 мобільних телефонів, 46 планшетів, 4 ноутбуки, 20 навушників, 28 годинників, 82 тис. грн. готівкою у національній та іноземній валюті, чорнові записи, бухгалтерські документи. Всього вилучено ТМЦ на суму більше 5,7 млн. грн., - повідомляє на своїй сторінці Сергій Білан.

Фото з допису

ФотоподатковаТернопільщинаДФСТерентехніканезаконноСергій Білан