На Тернопільщині вихованців інтернатів забезпечили «Валізами підтримки Випускнику»

Із 1 вересня випускники інтернатів Тернопільщини готові розпочати доросле студентське життя. Для 15-ти із них завдяки представникам БФ «Майбутнє сиріт» забезпечили необхідні речі побуту в рамках акції «Валіза підтримки Випускнику».

- Інтригуюча мить і водночас радісна для 15-ти випускників інтернатних закладів, бо вони отримали такі необхідні речі побуту для самостійного дорослого життя, яке вже от-от розпочнеться з 1 вересня, - пише керівник фонду Андрій Назаренко. -  Під час зустрічі 27 серпня в Ресурсному Центрі Фонду 15 випускників з числа сиріт з благодійниками та командою Фонду провели фінансовий квест – «Вгадай ціну товару». Діти впорались із завданнями, хоч і зазнали маленьких труднощів (не орієнтувались в цінах). Але за допомогою однолітків виконали на ура дане завдання. Також випускники дізнались про діяльність Ресурсного Центру Фонду «Майбутнє сиріт», зокрема яку допомогу надає Фонд такій категорії дітей та молоді.

Pasted into На Тернопільщині вихованців інтернатів забезпечили «Валізами підтримки Випускнику»

Нагадаємо, що з 15 червня по 20 серпня, команда Фонду різними зусиллями збирала кошти і товари, щоб допомогти кожному випускнику відчути увагу та підтримку, яка так потрібна після виходу з інтернату. Отож, вартість «Валізи підтримки Випускнику-2021» на 1 дитину становила 4 370грн.

Цього разу у «Валізу підтримки Випускнику» увійшли такі речі - валіза дорожня, рушник банний великий, рушник для обличчя малий, постільна білизна, тарілки (3 шт), вилки (3шт), кружка, ножі (2шт), каструлі (2шт), чайник електричний, сковорідка з кришкою, черпак, друшляк, дошка кухонна, картоплем'ялка, терка, лопатка дерев'яна, контейнери для зберігання продуктів (2шт), ковдра, подушка. Загальний бюджет Програми склав - 65 550 грн. (на 15 Випускників з числа сиріт).

Фонд висловлює величезні слова вдячності добрим людям, які допомогли зібрати речі побуту.

Фото з допису

ТернопільщинавипускникиТерендоброІнтернати«Валіза підтримки Випускнику»