На Тернопільщині зловмисник змінив вкрадену автівку на іншу

На Тернопільщині чоловік викрав авто, поміняв його на іншу іномарку, але поліцейські все одно спіймали зловмисника. Тепер йому не уникнути покарання.

Як з'ясувалося, автівка зникла у одного із жителів Ходачкова, який був за кордоном, а повернувшись виявив, що у гаражі немає автомобіля марки Hyundai Santa Fe. Про це він повідомив у поліцію. При розслідуванні злочину правоохоронці з'ясували, що під час відсутності чоловіка в його будинку жила подруга, яка і мала доступ до автомобіля. Проте вони посварилися і співмешканка вивезла речі на квартиру, допомагав їй знайомий, який і запримітив авто.

Пізніше стало відомо, що дівчина випадково залишила у машині знайомого ключі від викраденої іномарки. Він вирішив скористатися ними з незаконною метою. Зловмисник проникнув в гараж та викрав авто, а потім обміняв на інше, щоб приховати сліди злочину. Та зловмисника все ж знайшли і наразі слідчі інкримінують йому підозру у вчиненні порушення. Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою, повідомляє Національна поліція Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

ТернопільщинакрадіжкакриміналавтомобільТеренобмінслідчі