Навіки залишився 19-річним: Сьогодні народився Герой України Устим Голоднюк

Устим Голоднюк загинув на Майдані в Києві під час Революції Гідності у дні найзапеклішого протистояння - 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській унаслідок вогнепального поранення в голову. Куля поцілила, коли хлопець у блакитній касці допомагав забирати загиблих біля верхнього виходу станцїї метро Хрещатик.

Сьогодні день народження  Устима Голоднюка - збаражанина, активіста Революції Гідності, бійця 38 сотні Самооборони Майдану, Героя Небесної Сотні, Героя України. Він народився в серпні, як і незалежна Україна. Для нього вона була понад усе.

- 27 могло би бути! З Днем народження, Сину - царюй в Бога! ,написав на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» батько Героя України Устима Голоднюка Володимир. - Білі троянди! Я не знаю чи вони були твої улюблені, але чомусь здається, що саме такі ти б дарував своїй дівчинці чи вже дружині. А ще мене постійно переслідує думка, що ось моїм - внукові чи внучці, чи вже обом, могло би бути рочок, два, три, чотири… Люблю тебе, Устиме! Пишаюся, горджуся, сумую. 

Фото зі сторінки Володимира Голоднюка
ФотофактТернопільщинавшануванняЗбаражТеренУстим ГолоднюкРеволюція ГідностіГерой УкраїниВолодимир Голоднюкпам’ятьГерой «Небесної сотні»народився