П’ять резонансних аварій Тернополя (фото)

В Управлінні патрульної поліції Тернополя склали список 5-ти резонансних аварій, які трапилися у нашому місті від початку року.

До цього списку увійшла і аварія, що трапилася у неділю, 14 травня вранці на перехресті вулиць Замкової та Руської  за участю автомобіля швидкої допомоги та іномарки на польських номерах. У ній постраждало 5-ро людей.

unnamed (35)

Наступною стала ДТП, що трапилася 26 березня на вулиці Тарнавського. Тоді водій автомобіля «ВАЗ» на регульованому пішохідному переході виїхав на жовтий сигнал світлофора та збив перехожого. 68-річний тернополянин помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

unnamed (36)

- Згідно з попередніми висновками медичного огляду, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також зізнався, що перед ДТП вживав наркотичні речовини. За даними оперативників, водій таксував і на момент аварії віз двох пасажирів, - розповіли у прес-службі патрульної поліції.

Третьою стала аварія, що трапилася 16 травня на вулиці 15 Квітня. Там винуватець аварії, водій авто  ВАЗ був напідпитку. Алкотестер показав результат 37 проміле, у 17 разів перевищує допустиму норму.

Наступною стала аварія за участі чотирьох автомобілів, що трапилася  20 лютого, близько сьомої ранку. У ній постраждали 31-річний водій та 35-річний пасажир. Їх госпіталізували до лікарні.

І останньою у цьому списку стала аварія за участю мотоцикліста 18 квітня, близько 4-ї години ранку.  Через те, що хлопець створював аварійну ситуацію, патрульні наказали йому зупинитися, однак той не відреагував. А на вулиці Бережанській він наїхав на нерівності в дорожньому покритті та впав з мотоцикла, та ще й почав тікати від правоохоронців, при цьому він уже був сильно травмований.

 
ДТПФотоТернопільтернополяниПатрульна поліціяаваріяТеренпостраждалірейтинг