Під час відкриття Пластового року тернополяни побачили кращих пластунів (фото)

Під час літніх таборів скаутської організації «Пласт» виявили кращих пластунів Тернопільщини. Їх нагородили під час відкриття Пластового року 16 вересня.

- Цьогоріч ми проводили окружний табір, на який зібрались учасники не лише тернопільської організації, а й пластуни з районів, - розповіла учасниця «Пласту» Ольга Сиротюк. - Усіх, хто показав особливі вміння під час програми на літніх таборах, відзначили на урочистостях з нагоди відкриття Пластового року.

У Тернополі на даний час є близько 600 пластунів різного віку. Також осередки діють у декількох районах області. Набір у «Пласт» триває протягом року. Двері відкриті для усіх охочих віком від 6 років.

- Під час вступу немає особливого відбору, - продовжує Оля. -  Протягом місяця життя у «Пласті» покаже, чи учаснику підходить така організація. Під час проведення заходів трапляється багато випробувань, які не усім до вподоби. Мені таке проведення часу стовідсотково підійшло. За 11 років  «Пласт» став тим середовищем, де я навчилась відповідальності, пунктуальності, комунікабельності та командної роботи. А ще - місцем, де я зустріла свого чоловіка.

DSCN9948

DSCN9950

Фото автора

 
нагородженняТернопільТеренвідкриттятаборипластовий рікскаутська організація