Пішохід, велосипедист, мотоцикліст, водій і пасажири авто травмувалися у аваріях на Тернопільщині (фото)

Загалом з п'ятниці, 20 вересня, по неділю, 22 вересня, на Тернопільщині сталося 6 ДТП, в яких травмувалися 12 людей

З п'ятниці по неділю на дорогах Тернополя та області слідчі поліції зареєстрували шість автопригод з травмованими. З тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості до медзакладів звернулося 12 людей. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про наїзд на пішохода на спецлінію «102» повідомив житель селища Вишнівець 20 вересня о 21:25. На місце події виїжджали працівники Лановецького відділення поліції. У ході перевірки з'ясувалося, що водій автомобіля Opel Omega виїхав на зустрічну смугу руху та збив 54-річного пішохода. Чоловік знаходився на узбіччі проїжджої частини дороги. Його з переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Читайте також: У лікарні помер 13-річний велосипедист, який потрапив під колеса авто у Тернополі

Ще одна автопригода трапилася у Вишнівці, але вже вранці 21 вересня. Близько 10:45 водійка автомобіля Volkswagen E Golf допустила наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному напрямку. Водія двоколісника, 1944 року народження, доправили до лікарні.У Чорткові на перехресті вулиць Залізнична та Шопена не розминулися Toyota Avensis та мотоцикл Kawasaki. У результаті зіткнення тілесні ушкодження отримав 18-річний мотоцикліст.

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 21 вересня в селі Зарубинці Скалатської громади. Близько 16:10 на трасі Тернопіль-Скалат-Жванець водій NISSAN X-TRAIL виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat В7. У результаті удару до лікарні з травмами потрапили водій та пасажирка з Volkswagen, а також пасажир з іншого транспортного засобу.

Дві аварії зареєстрували поліціянти в неділю, 22 вересня. 

Про ДТП з потерпілими працівників Кременецького райвідділу поліції повідомив лікар бригади екстреної медичної допомоги. О 16:10 на в селі Сураж Кременецького району водій автомобіля Mazda 6 не обрав безпечної швидкості руху, допустив з’їзд у кювет, де авто перекинулося. До лікарні доправили 18-річну пасажирку даного транспортного засобу.

Четверо потерпілих - наслідки аварії, яка трапилася в Тернополі на дамбі Тернопільського ставу о 22:10. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota Avensis, рухаючись в напрямку вулиці Мазепи, допустив зіткнення з автомобілем Alfa Romeo. У результаті удару Toyota виїхала за межі дороги в кювет та зіткнулася з деревом. Травми отримали водій та троє пасажирів даного автомобіля.

У всіх учасників автопригод взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Фото Національної поліції

ДТПпотерпілі