Тамара Коблик

У лікарні помер 13-річний велосипедист, який потрапив під колеса авто у Тернополі

Аварія трапилася зранку 23 вересня на вулиці Симоненка у Тернополі. На жаль, врятувати життя потерпілого не вдалося

У Тернополі в результаті ДТП померла 13-річна дитина. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Аварія трапилася 23 вересня на вулиці Симоненка. Водійка автомобіля Volkswagen Tiguan не встигла вчасно загальмувати та здійснила наїзд на велосипедиста. Від отриманих травм хлопчик помер у лікарні. На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група поліції, - йдеться у повідомленні. 

За попередніми даними, потерпілий переїжджав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході на велосипеді. У цей момент кермувальниця Volkswagen Tiguan не встигла вчасно загальмувати та скоїла наїзд на 13-річного велосипедиста. Школяра бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні, але, на жаль, за кілька годин він помер. 

О 8:40 на пульт екстреної медичної допомоги поступив виклик про ДТП. 13-річного хлопця збили на пішохідному переході. Потерпілого у край важкому стані доставили у дитячу обласну лікарню. Про це Терену повідомила заступниця директора Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак.  

У кермувальниці взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство. 

За даним фактом відкрите провадження відповідно до частини 2 статі 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що  спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: На дамбі у Тернополі авто врізалося в дерево: є потерпілі (відео)

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео