Пластуни Тернопільщини лаштують наплічники до міжнародного джемборі

На Рівненщині відбудеться унікальна зустріч пластунів всеукраїнського та міжнародного рівня.

Нині на Рівненщині посилено готуються до проведення цієї події, «Джемборі – Рівно 30. Рівне», яка відбудеться 20-23 серпня. Про це повідомляє RVNEWS.

– Учасниками такого масштабного заходу будуть 1 100 дітей та молоді. До нас планують приїхати пластуни з 18 областей України, делегації з Австралії, Польщі, Білорусі, Канади, США, Грузії, – розповів керівник проекту проведення зустрічі-джемборі «Рівно 30. Рівне» Юрій Шадий.

Також повідомляється, що вже 20 серпня заплановане офіційне відкриття таборової зустрічі, яке розпочнеться з пластового церемоніалу. У програмі – різноманітні руханки, заняття на терені, де будуть смуги перешкод, туристичні переправи,  водні, летунські, мистецькі, правові, екологічні ділянки на території таборового містечка.

Передбачається, що пластуни відвідають відомі туристичні об’єкти в Пересопниці, Клевані, Острозі та пластову оселю у селі Волошки. Також під час джемборі, цього скаутського зльоту, до якого готуються і пластуни Тернопільщини, планують урочисто відкрити анотаційну дошку про Пласт у Рівному.

Фото з допису

ТернопільщинапластунитабірТеренРівнеджемборіЮрій Шадий