Припинено роботу одного із м’ясопереробних цехів на Тернопільщині
Спеціалісти Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в області припинили роботу м’ясопереробного цеху на території Заліщицького району.
Як повідомляє обласне відомство, виявлено порушення вимог з безпечності та якості харчових продуктів.
– Власнику підприємства вручили рішення Головного державного ветеринарного інспектора Тернопільської області про припинення виробництва та обігу харчових продуктів терміном до 10 робочих днів і припис про виправлення виявлених порушень, – йдеться у повідомленні.
Також повідомляється, що підприємство оштрафовано.
Цех може продовжити роботу лише після доведення його виробничих потужностей до діючих санітарно-гігієнічних вимог.
Фото з допису