Регіональний офіс водних ресурсів Тернопільщини отримав нового керівника

Вчора, 16 серпня, перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем`янчук представив трудовому колективу Регіонального офісу водних ресурсів у Тернопільській області нового керівника Хруща Назарія Григоровича.

Хрущ Назарій Григорович народився 01 червня 1991 р. в селі Полупанівка Підволочиського району Тернопільської області.

- Освіта вища, у 2012 р. закінчив Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут», у 2017 р. - Тернопільський національний економічний університет; у 2020 р. - Національний університет біоресурсів і природокористування України, - повідомляє Регіональний офіс водних ресурсів у Тернопільській області. - Спеціальність за освітою – інженер-енергетик, спеціаліст з права, магістр з лісового господарства.

Pasted into Регіональний офіс водних ресурсів Тернопільщини отримав нового керівника

Із 2020 р. навчається у Національній академії державного управління при Президенту України за напрямком «Публічне управління та адміністрування».

З жовтня 2015 р. - керівник ГО «Учасників АТО Надзбруччя». З жовтня 2020 р. обраний депутатом Скалатської міської ради, голова бюджетної комісії.

Одружений, виховує сина.

Pasted into Регіональний офіс водних ресурсів Тернопільщини отримав нового керівника

Фото з допису

ТернопільщинаТеренкерівникпредставленнярегіонНазарій Хрущ