Рибні та м’ясні консерви на Тернопільщині виготовляють без дозволу та в антисанітарних умовах

Під час моніторингу інтернет-ресурсів та соціальних мереж, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області виявили факт пропонування до реалізації рибних та м’ясних консервів домашнього виготовлення, потужністю, яка не отримала державної реєстрації (експлуатаційного дозволу) та не перебуває під державним ветеринарно-санітарним наглядом та контролем.

Як повідомляє обласне відомство, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області рекомендують утриматись від придбання харчових продуктів тваринного походження, виготовлених у домашніх умовах без дотримання належних ветеринарно-санітарних та гігієнічних вимог.

У випадку виявлення фактів реалізації вищезгаданої продукції, телефонуйте на гарячу лінію управління за тел. 52-10-10.

Фото з допису

ТернопільТеренконсервиреалізаціяантисанітаріяУправління Держпродспоживслужби