Що чекає на тернополян влітку 2017 року?

Відомий український таролог та психолог Ольга Соломка підготувала гороскоп на літо цього року. Тож що очікує тернополян та до чого нам варто готуватися у найближчі три місяці?

Усіх тих, хто народився під знаком Овна, цього літа очікує кар’єрний ріст. Можливі ділові поїздки закордон і зустрічі іноземних делегацій. Щодо фінансової сфери, то тут намічається стабілізація і навіть зростання. А в любовній сфері, як виявилося, не все добре, зв’язки найкраще обірвати, оскільки вони не приносять користі нікому.

А от Тельці цього літа можуть переїхати завдяки роботі. І, відповідно, з’являться нові фінансові потоки. Правда, поки дуже несміливі, але перспективні. І у любовній сфері у тельців все налагодиться, існує можливість навіть «втратити» голову від почуттів.

У Близнюків літо буде успішним на гроші, а також це ідеальний період для кар’єрного зростання, але для цього потрібно буде докласти хоча б трішки зусиль. Та й у стосунках у близнюків очікується стабільність, вони нарешті зрозумію фразу «кохання – це одна душа у двох тілах».

У Раків цього літа буде стабільність у роботі та фінансах, а в любовній сфері представників цього знаку закрутить у цілий коловорот нових знайомств, тож буде можливість вибрати гідну кандидатуру, якщо вони ще не у стосунках.

Левів цих три місяці чекатимуть труднощі на роботі і відстоювання свого місця «під сонцем». Щодо фінансів, то у левів з’явиться можливість розвивати нові напрямки в бізнесі. У тих представників, які ще не у стосунках, влітку будуть всі шанси закохатися або отримати пропозицію. А для вже досвідчених і сімейних теж хороші новини – з’являться приємні бонуси у вигляді подарунків і теплих сімейних застіль.

У Дів буде можливість розширення бізнесу або ж повноважень на роботі. А от для того, аби ні в чому собі не відмовляти, дівам доведеться чимало потрудитися. Щодо стосунків, то вони можуть погіршити або ж навпаки покращитися через суперництво із партнером. Дівам влітку захочеться зрозуміти, хто головний.

А от Терезам цього літа на відпустку не слід очікувати, робочий графік буде настільки напруженим, що відпочивати часу зовсім не буде. Особливих проривів і успіхів не буде – лише багато монотонної роботи, яка, втім, нормально оплачуватиметься. Через це і стосунки теплої пори не складатимуться. Тому краще зараз побути на самоті. А якщо і завести роман, то з самим собою.

Для Скорпіонів це літо може стати початковим етапом для нової діяльності або роботи, які можуть виявитися дуже перспективними. У фінансовій сфері очікується стабільність, а у любовній – пора буде подумати про те, де жити, як обставити сімейне гніздечко і чи не потрібно зробити ремонт.

А Стрільцям цього літа не захочеться нічого змінювати, вони вже пристосувалися до своєї зони комфорту і до тих умов, що їх оточують. У фінансовій сфері очікується стабільність. Що стосується кохання, то тут буде все яскраво. Стрільцям захочеться з’ясовувати стосунки, брикнути, зіграти драматичний етюд для того, аби особисте життя не здавалася прісним.

На Козерогів очікує кар’єрний ріс, навіть прорив, особливо там, де потрібна ясність розуму, а от грошей цього літа їм буде суттєво не вистачати. У любовній сфері козероги нарешті відчують взаємозалежність з партнером. І це буде дуже приємне усвідомлення.

Шанс отримати нову роботу, нову посаду або зайнятися новим перспективним напрямком в бізнесі з’явиться цього літа у Водоліїв. А ще теплі місяці будуть досить успішними у фінансовому плані. У коханні очуватиме спокійний період, без зайвого напруження.

А от до Риб цього літа будуть прислухатися, поважати, цінувати і відповідно нагороджувати. У фінансовій сфері – очікується стабільність. А от у любовній - влітку потрібно буде щось змінювати у стосунках – і життя заграє новими фарбами.

Фото з відкритих джерел

Це цікавоТернопільтернополяниТеренгороскопастрологіяпрогнозкорисно знатипередбачення