Що чекає тернополян на вихідних?

Вечірки, вистави, концерти та  культурні заходи ще ніхто не відміняв. Вам варто вийти за рамки домашнього комфорту та поринути у атмосферу розваг і веселощів.

До Вашої уваги події вихідного дня:

23 люлютого

Трагікомедія «Дитина в дарунок»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Усі стосунки між Чоловіком та Жінкою народжуються й розвиваються ще з біблійних часів Адама та Єви. Минають століття, а відповіді на прості й одвічні запитання — істини не знає ніхто…Але на що здатна Жінка заради любові, збереження сім’ї, щастя своєї доньки, коли її серце переповнене почуттям «берегині домашнього вогнища»? Складні сімейні стосунки, кохання і зради, проблеми батьків і дітей, цілих поколінь… розкриває у своїй п’єсі Мирон Лисак й доводить, що Жінка здатна на будь-які випробування долі. Можливо, й тому Вона отримує «Дитину в дарунок»?  Квитки можна придбати у касі театру.

Перше камеді-шоу «Смажка»

Коли:  19:00

Де:  Арт-бар «Коза»

Комедійний вікенд у Козі почнеться 23 лютого з нового формату камеді-шоу «Смажка» і продовжиться у неділю традиційним Koza stand up - 14Що ж чекає нас у цю суботу? Жертвою коміків стане відомий ведучий Тарас Миколайович, саме його полиють добрячою порцією гарячого гумору, приправлять перченими дотепами і подаватимуть разом зі свіжими жартами. На вечір запрошує секс-символ Тернополя, комік Wadym Kowalyk. Вхід – 75.

Karaoke-Show

Де: Розважально-відпочинковий комплекс «MAXIM»

Ведучий , якого знаю усі! Так це він, це Юрій Шкільняк! Субота - топовий день тижня для відпочинку. А що може бути краще за щосуботнє «Karaoke-Show» у Karaoke • Club «МАХІМ» ? Тільки «Karaoke-Show» ведучим якого буде запальний та драйвовий - Юрій Шкільняк Тому не пропусти!

Dance Latin party

Коли: 20:00

Де: Студія танцю «Social Dance Club»

Guys, а у нас вечірка. Новий формат - 2 зали - закрита вечірка-сальса/бачата/зук - великий зал-кізомба - малий залВартість: вхід: 40 грн.

ZWYNTAR & GRAY DOG

Коли: 18:00

Де: Арт-бар «Коза»

Готуйтеся!Дуже скоро на жителів деяких українських міст чекає моторошна і дивовижна зустріч!Сивий пес з півночі і мертвоходи з місцевого цвинтаря об'єднають сили, щоб принести вам трохи темного кантрі та похмурого блюзу.Ми анонсуємо спільний тур ZWYNTAR (Україна) та Gray Dog (Білорусь)!ZWYNTAR - дарк-кантрі формація із Києва. У своїй музиці артисти поєднують кантрі, госпел та блюз із фолковим колоритом. За час свого існування ZWYNTAR встигли виступити на багатьох сольних концертах та фестивалях України, у тому числі на розігріві у King Dude, Aurelio Voltaire та Bain Wolfkind. Нещодавно гурт випустив новий повноформатний альбом “Мертві Голоси”, і саме на його основі складено програму концерту.Gray Dog - дует із Мінську, який нині базується у Вроцлаві, Польща. Гурт працює на перетині жанрів стоунер, дарк блюз, альтрок. Музиканти приправляють усе це елементами гранжу, психоделіки, ембієнту, думу та інших не менш неочікуваних стилів. На рахунку у хлопців - кілька потужних синглів і два EP. Останній із них, Walls Ritual, музиканти записали повністю аналоговим способом. Платівка вийшла зовсім нещодавно - у 2018 році.

Лідерська гра від Джона Максвелла

Коли: 13:00

Де: Дитячий розвиваючий центр «Smartum»

Лідерська гра від Джона Максвелла - це комплексна гра, ціль якої допомагати лідерам та організаціям розкрити свої сильні сторони. Ви також зможете краще вивчити один одного, зрозуміти основні лідерські принципи та цінності шляхом ведення дискусії. Лідерська гра - це цікава та весела гра, яка миттєво захоплює! Модеруватиме гру Ігор Ревега - сертифікований коуч та спікер з команди Джона Максвелла, власник Академії Лідерства Ігора Ревеги, консультаційного центру та кількох центрів інтелектуального та творчого розвитку для дітей.

Книжково-ілюстративна виставка «Іван Труш – 150»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Це першу із черги тематичних ювілейних виставок, вона висвітлює творчий доробок видатного українського художника, організатора культурно-мистецького життя Галичини зламу ХІХ – ХХ ст. – Івана Труша (1869––1941). Виставка презентує твори у жанрах пейзажу, психологічного портрета й сюжетних композицій.

Книжково-ілюстративна виставка «У вирі визвольних змагань»

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка приурочена до 90-річчя Організації українських націоналістів. Організація українських націоналістів (ОУН) — український громадсько-політичний рух, що ставить собі за мету встановлення Української соборної самостійної держави, її збереження та розвиток.

Виставка фондових матеріалів до 90-ої річниці ОУН

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Організація українських націоналістів (ОУН) — український громадсько-політичний рух, що ставить собі за мету встановлення Української соборної самостійної держави, її збереження та розвиток.

Гончаримо для душі

Коли: 13:00

Де: Кав'ярня-кондитерська «КолЄжанка»

Нарешті це сталось!) У вас є прекрасна нагода з нами зустрітись. У затишній атмосфері, за горнятком смачного чаю є можливість спробувати свої сили за гончарним кругом. З допомогою майстра ви зробите власний горщик для меду або гарненьку вазу для перших весняних квітів. А ще зможете зліпити мисочку вручну. Тривалість заходу 2 години. За декілька днів шедеври випалимо та віддамо щасливим власникам, тобто вам).Кількість учасників обмежена до 6 осіб. Вартість 200 грн з учасника.

Майстер-клас №3 професійного переговорника та медіатора

Коли: 13:00

Де: Чайхана «Айва»

ТЕМА №3 - Техніка керування чужою агресією або психологічне айкідоВадим Рахліс професійний переговорник та сертифікований медіатор Євросоюзу посередник у вирішенні близько тисячі конфліктних ситуацій експерт зі звільнення заручників 20-річний досвід переговорів у екстремальних умовах в Україні, Ізраїлі та Казахстані переможець у номінації «Idea of the Future» на Davos World Communication Forum (2016 рік) засновник і директор Міжнародної палати альтернативного вирішення спорів та Бюро переговорів сертифікований фахівець Adizes School за спеціалізаціями «Управління змінами» та «Ролі і стилі» професор PhD, автор першої в Європі дисертації на тему переговорів Вам необхідно тут бути, якщо ви хочете дізнатись про: прийоми та техніка психологічної боротьби (психологічне айкідо) види психологічної амортизації принципи психологічної амортизації зменшення силових, невербальних та інтелектуальних атак амортизація різних атак в реальних життєвих ситуаціях аналіз світоглядної складової Кому буде корисний захід? Бізнесмену / Підприємцю / Керівнику  HRспеціалісту23/02/2019 о 13:00 - реєстрація за телефоном або за посиланням  Консультанту / продавцю для професійної роботи з клієнтами Практикуючим психологам / соціальним працівникам Кожному, хто хоче навчитися керувати чужою агресією Вартість участі: 300 грн.

Набір на безкоштовний розвиваючий цикл майстер-класів робототехніки «Робот мрії»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

LeGo WeDo розвиває:   - Увагу; - Дрібну моторику рук; - Мислення винахідника; - Образне мислення;

Майстер-клас з декупажу

Коли: 14:00

Де: Творча крамниця «Handmade story»

Хто хоче поринути в світ творчості та декору? Запрошуємо на майстер-клас з декупажу в суботу 23 лютого о 14.00год. Ціна від 100 грн, залежить, яку заготовку ви обираєте декорувати.  Тривалість 2-4 год (залежить від заготовки і об’єму роботи)Вік від 7 років і далі.

Майстер-клас «Сова з книгою. Валяння»

Коли: 15:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла »

Продовжуємо знайомити тернополян із захоплюючим, легким і приємним вовняним мистецтвом. Цього разу запрошуємо усіх, хто впізнає в пернатому креативному створінні себе або ж когось із найближчих, хто вартий саме такого подарунка. Адже сова - це символ знань та мудрості. Створивши такий сувенір власноруч, ми вкладемо в нього особливий зміст та тепло душі! Приємний відпочинок, який залишить яскраві враження та найтепліші спогади). Підходить для дітей.

24 лютого

Кришталева туфелька

Коли: 13:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Музична казка (Г. Усач за мотивами казки Ш. Перро «Попелюшка»).   Квитки можна придбати у касі театру.

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Початок о 12:00 та 14:30. Вистава для дітей віком від 5 років. Вартість квитків становить 25 грн.Для тернопільських дітлахів у академічному обласному театрі актора і ляльки покажуть виставу Ніни Гернет «Царівна жаба».  В сюжеті казки проглядається ледь вловимий відчай. Адже красуню царівну зачарували в... жабу! Квитки можна придбати у касі театру.

Вистава «Наталка Полтавка»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

«Наталка Полтавка» — перший твір нової української драматургії. Головна героїня п’єси — Наталка як уособлення кращих рис української жінки, що відстоює людську гідність і бореться за своє щастя. Квитки можна придбати у касі театру.

Вечір романтичної музики

Коли: 18:00

Де: Український дім «Перемога»

На «Вечір романтичної музики» запрошує у неділю Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою народного артиста України Василя Феленчака. Відбудеться концерт в Українському Домі «Перемога». У програмі прозвучать улюблені слухачами світові хіти популярної музики. Серед них - безмежно романтична і ностальгійна «Алилуя» Леонарда Коена, ніжна та приємна балада Елтона Джона «Can you fill the love tonight», прониклива «Time to Say Goodbye», яку прославили Сара Брайтман і Андреа Бочеллі, улюблені композиції з репертуару гуртів «Бітлз» та «Deep Purple» і навіть мікс хітів Леді Гага, мелодії із кінофільмів та інші твори. Квитки можна придбати в касі Українського Дому «Перемога».

Виступ дуету «Фіра»

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Вхід вільний. Бронювання столиків за нижчевказаним телефоном.

Книжково-ілюстративна виставка «Іван Труш – 150»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Це першу із черги тематичних ювілейних виставок, вона висвітлює творчий доробок видатного українського художника, організатора культурно-мистецького життя Галичини зламу ХІХ – ХХ ст. – Івана Труша (1869––1941). Виставка презентує твори у жанрах пейзажу, психологічного портрета й сюжетних композицій.

Андрій Пілат. Виставка номер 3

Коли: 19:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Матеріали: пластик і поліетилен. Ресайклінг та екосвідомість. Я в пошуках чіткої відповіді, для чого це роблю і яка взагалі ідея або так званий «концепт» творчості. Для мене це експеримент і пошук нових матеріалів у мистецтві. Я повністю віддався несвідомому, оскільки сам перебуваю в такому стані останнім часом.

Персональна виставка Бориса Буряка

Де: Podolyany Hall

Запрошуємо відвідати виставку Народного художника України, дійсного члена Академічного Сенату Міжнародної Академії Сучасного Мистецтва (Рим, Італія) БОРИСА БУРЯКА! Виставка проводиться за підтримки Почесного консульства Угорщини в м.Тернополі та БФ «Подоляни» та триватиме до 28 лютого. Вхід вільний. Концерт-хол «Подоляни».

Telegram для бізнесу

Коли: 17:00

Де: SMMS-studio

Досі не зареєстровані в Telegram? А чи знаєте Ви, що інтернет-маркетинг вже дібрався і до цієї платформи? Скільки можливостей вона пропонує для просування власного бренду чи бізнесу? Ні? Тоді Вам варто прочитати наступне:?Телеграм-маркетинг, як не проспати новий тренд? Огляд інструментів просування ?Спам і розповсюдження спам-посилань? Контент маркетинг для Telegram (Telegraph та інші особливості)?Як створити, розвинути і просувати телеграм Канал? Як створити і просувати Бізнес Чати в телеграмі? Як використовувати стікер-паки для бізнесу? Чат-боти в Telegram (Огляд можливостей)?Телеграм боти для бізнесу - програма Майстер-класу Telegram, яку проведе бізнес-блогер, підприємець, співзасновник і ідейний натхненник Південної рекламної группи, 4Limes, #Be_original, Izya Print, Sale Group - В'ячеслав Юренко. Спеціально для усіх активних мешканців Тернополя!

Містерії Великих Систем

Коли: 14:00

Запрошую всіх бажаючих на польові практики. Яку з Великих Систем будемо проходити в цей раз визначить польова діагностика. Те, куди поведе поле, туди підемо і ми з вами. В діагностиці братимуть участь: Руни. Таро. Слов'янська Система. Християнська Система. Грошова Система. Стихії. Жіночі архетипи. Проводитиметься дослідження внутрішнього простору Великої Системи і того, як вона працює для людей і які закони Всесвіту в ній відображені. Метод дослідження - сучасні системні розстановки. Великі Системи відкриваються нам на 4-х рівнях:1. Макрорівень - рівень Всесвіту. На цьому рівні Система показує як народжуються Всесвіти і зірки, за якими законами існує і розгортається Всесвіт, дихання Всесвіту. Стикання з Абсолютом.2. Рівень планетарний. Як дана Велика Система прийшла на Землю, як вона еволюціонувала на Землі, як розвивалося життя на Землі.3. Рівень соціальний. Як Велика Система представлена ​​в людях і в соціумі. За якими законами люди взаємодіють з нею.4. Особистісний рівень. Як Система проявлена ​​у вашому особистому житті. Як ви особисто контактуєте з нею. Також в процесі роботи відбуваються польові ініціації для кожного учасника окремо. Дається індивідуальне послання від Великий фігури і енергетична простройка. Що ви отримуєте в результаті? Ви отримуєте нові знання, які не знайдете ні в одному іншому джерелі. Ви отримуєте чуттєвий досвід, ті відчуття, яких ви не зможете випробувати в повсякденному житті. Ви отримуєте можливість зіткнення до того, що більше, ніж ви, більше ніж людина. Можливість пізнати закони і будову Всесвіту. Побачите взаємозв'язку. Краще зрозумієте цей світ. Побачите, як у Всесвіті взаємодіють чоловічий і жіночий принципи і на яких рівнях вони проявлені. Згадайте і отримаєте доступ до минулого досвіду вашої душі. Відкриєте в собі щось нове і навіть нові здібності. Особисту опрацювання без запиту через енергії Великих Систем. Можливість змінитися і трансформуватися самому. Розширення вашого внутрішнього простору. Це можливість дізнатися цей світ кращим, перебудувати себе і своє життя відповідно до законів Всесвіту.

Руханка з Лілією Проць

Коли: 09:00

Де: парк ім. Т Шевченка

Руханка повертається!  У липні 2012 року вперше Лілія Проць ініціювала руханку для мешканців міста. Спочатку це були заняття на Театральному майдані.Але вже 4 роки від коли встановили вуличні тренажери заняття проводяться на острівку «Чайка» у парку ім.Шевченка. Заняття безкоштовні! Займатись можуть всі охочі. Якщо є протипоказання чи проблеми зі здоров`ям, то для Вас підберуть вправи, які Вам не будуть протипоказані. Вік для занять від 4 до 80+ років. Форма спортивна і зручна.

Весела неділя

Коли: 17:00

Де: Дитячий розважальний центр «Мадагаскар»

Разом із центром інтелектуального розвитку та дозвілля Smart kids створюємо казкових тварин.

Безкоштовний майстер-клас з бісероплетіння

Коли: 15:00

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

Майстер-клас для дітей та дорослих проводить Тетяна Стасенко (Товариство Червоний Хрест). Деталі та попередній запис за нижчевказаним номером телефону.

Ігротека

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

«Ерудит», «Монополія», «Джанга-Еко», «Подорож Україною», «Подорож Європою» та інші.

Антихутряна акція «Знімай хутро назавжди»

Коли: 12:00

Де: Театральний майдан

В Тернополі пройде антихутряна акція «Знімай хутро назавжди!». Запрошуємо виходити на Театральний майдан із закликом до перехожих відмовитися від кривавого матеріалу. В цей самий день за ініціативою UAnimals антихутряні акції пройдуть в найбільших містах країни. Нагадаємо, вже кілька років в Україні триває боротьба за гуманність та відмову від натурального хутра. Нам вдалося долучити до світового проекту Fur Free Retailer 17 українських дизайнерів: від Andre Tan до Elena Reva, від LAKE до BEVZA. Втім попит породжує пропозицію, тому важлива відмова від кривавого матеріалу кожної окремої людини. Хутро личить лише тваринам!

Фото автора
АнонсвідпочинокТернопільконцертТеренподіїдайджествечіркавихіднівистава