Як розважатиметься Тернопіль на вихідних

Театральна комедія «Суто сімейна справа», випускний, концерт гурту «Дзідзьо», День молоді та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

23  червня на вас чекає:

Загальноміське свято «Випускник–2018» відбудеться на центральному стадіоні Тернополя у суботу, 23 червня, о 17:00 год. Урочистості розпочнуться традиційним парадом випускників центральними вулицями міста о 15:30 год від Надставної церкви.

В останню суботу червня у Тернополі відбудеться вже традиційний 11-й відкритий турнір з пейнтболу «Кубок Шухевича». Захід відбудеться з нагоди Дня молоді в парку «Загребелля» (біля Кутківецької телевежі). Кубок присвячений дню народженню українського політичного і державного діяча, військовика, головного командира УПА Романа Шухевича. Розпочнеться він 23 червня об 11:00.

У арт-галереї «Бункермуз» проходить чорно-біла виставка «Перетин» Віталія Агапєєва. Триватиме вона до 28 червня. Переглянути експозицію може кожен щодня з 12:00 до 20:00.

Лекторії «15х4»  – серія некомерційних заходів в різних містах світу для фанатів науки. Це чотири лекції по 15 хвилин кожна. Вони охоплюють найрізноманітнішу тематику – від фізики до психології, від програмування до танців. Захід відбудеться 23 червня в «Центрі науки», що у Тернополі. Початок о 18:30.

Ось уже 20 рік поспіль «Студреспубліка» відкриває свої кордони, де найталановитіша, найрозумніша та найпрогресивна молодь збереться разом. «Студентська республіка»  має на меті сформувати та підготувати молодь до дорослого життя, реалізуватися в кожному регіоні від рівня вишу до фінального етапу, а також допомогти розвинути студентське самоврядування та активність, налагодити ефективну співпрацю з студентством України і світу. «Студреспубліка»  –  це місце найпотужнішого молодіжного футуродискурсу на теренах України. Тут не лише розмовляють про майбутнє, тут  воно з’являється.  То ж приходьте 22-24 червня на Козацькі острови в парку «Топільче», адже тут розпочинається майбутнє.

Тернополян запрошують відвідати «Йога дні», що відбудуться у парку імені Тараса Шевченка. За два дні жителям Файного міста  покажуть декілька різновидів йоги та розкажуть про правильний спосіб життя, що складається з багатьох факторів. Початок о 13:00.

24  червня на вас чекає:

Тернополян запрошують на перегляд фільмів під відкритим небом. Початок о 20:15. Місце – зелена зона біля причалу Тернопільського ставу.

24 червня український поп-гурт «Дзідзьо» запрошує тернополян на центральний міський стадіон, аби разом запалити літо. Початок о 20:00.

День молоді –  свято України. Відзначається щорічно в останню неділю червня. Свято встановлене «На підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України». Цьогоріч День молоді припадає на 24 червня.  Святкові заходи проходитимуть у парку Шевченка. Серед яких змагання, творчі розваги та презентації.

На прем'єру театральної комедії «Суто сімейна справа» запрошує Тернопільський обласний драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка. Квитки – у касі драмтеатру. Початок о 19 годині.

Тернополян запрошують на дискотеку під відкритим небом, яка відбудеться до Дня Молоді. Вечірка відбудеться на острівку Чайка 24 серпня. Початок о 20:00.

У неділю, 24 червня, на Театральній площі відбудуться традиційні щорічні заходи до Олімпійського дня. Початок о 16:00.

«Бункермуз» запрошує на концерт «електронної принцеси» з Білорусі, який відбудеться у неділю, 24 червня. Початок о 20:00. Вхід – вільний.

У неділю, 24 червня об 11:00, у рамках благодійного проекту «Віра.Надія.Любов» на майдані Волі відбудуться Мистецькі ярмарки.

Також  24 червня в арт-барі «Коза» відбудеться зустріч з організатором грандіозної спортивної події Ternopil Half Marathon – Романом Задорожним. Початок о 12 годині.

Фото з відкритих джерел

АнонсТернопільтернополяниТеренподіїдайджествихідні