Священик з Лановеччини розвиватиме зелений туризм

Цікаву пропозицію оприлюднив на власній сторінці «Моя Лановеччина» священик та відомий громадський активіст Олексій Філюк. Влітку він разом з сином планує приймати у себе вдома гостей, котрі прагнуть насолодитися спокоєм та затишком природи та поринути в атмосферу автентичного західноукраїнського села.

«Цього літа ми з сином вирішили приймати у себе туристів, які матимуть бажання відпочити у селі Шушківці і подихати свіжим повітрям, подоїти корову і попити парного молочка, пов'язати вінички у баню і попробувати себе в ролі пасічника, а також поїсти свіжовикачаного медку, пожарити шашличка і піти у ліс на збирання ягід, полежати у вечірній час на траві і подивитися у зоряне небо слухаючи цвіркунів, пограти волейбол, або бадмінтон і покататися на конях, а також дивитися фільми просто неба і поратися по господарству...  Такий собі «Зелений туризм» на Лановеччині на голому ентузіазмі» – пише Олексій Філюк.

Нагадаємо, Тернопільщина є чи не найуспішнішим регіоном у створенні та розвитку зеленого туризму, який останніми роками набирає усе більшої популярності серед гостей.

філюк1

філюк2

філюк3

філюк4

філюк5

філюк6

Фото зі сторінки Олексія Філюка у Фейсбук

ТернопільщинаЛановеччинатуризмТеренперспективаОлексій Філюк