Технолог Тернопільського м’ясокомбінату особисто запрошує тернополян на дегустацію (фото)
Фірмовий магазин «Студія м'яса» від Тернопільського м’ясокомбінату започаткував серію дегустацій власної продукції.
Перших відвідувачів, які хочуть особисто переконатися у бездоганній якості виробів, чекають 11 та 12 березня у магазині по вулиці Тарнавського (перед зупинкою громадського транспорту «вул.В.Великого»).
"Кожного разу ми виставлятимемо інші види нашої продукції для дегустації, щоб мешканці та гості міста змогли вибрати собі з нашого асортименту те, що їм найбільше до вподоби«, - говорить присутній на заході директор відділення »Тернопільский м'ясокомбінат« ПАП »Агропродсервіс" Віктор Малюта.
Пригощає тернополян та запрошує скуштувати вироби технолог м’ясокомбінату Роберт Обарек (фахівець з Польщі).
Такі дегустації до Великодня проводитимуться щосуботи та щонеділі у фірмових магазинах «Студія м'яса». Згодом до них долучаться і МАФи, де продається продукція відомого бренду.