Тернопіль дізнався, що «Для Бога все вчасно» (фоторепортаж)

У день свого 60-річчя відомий український поет, бард, начальник міського управління культури і мистецтв Олександр Смик презентував свою нову книгу

А відбулося це під час творчого вечора поета в обласній філармонії. Олександр Смик досить оригінально склав сценарій проведення цього свята. Присутні у залі не почули бадьорих здравиць на честь поважного дня народження поета, не було тут урочистих промов та черг із квітами й конвертами в руках. Була щира атмосфера безпосереднього спілкування Олександра Смика із залом, заповненого шанувальниками його творчості. А ще була Пісня. У виконанні автора, Олександра Смика та його численних друзів – відомих артистів української естради. Лунало й поетичне слово як з уст самого ювіляра, так і від майстрів сцени. Під час авторського  ювілейного творчого вечора Олександр Смик презентував свою книгу - нову збірку «вистояних творів» за символічною назвою «Для Бога все вчасно».

Дійсно, у Бога все буває вчасно, особливо, для тих, хто вміє чекати, бо як каже Святе Письмо, «для всього свій час, і година своя кожній справі під небом».

Тож нехай вміння чекати й надалі не покидає творчу натуру Олександра Смика, щоб якомога повніше для усіх нас розкрити нові грані його таланту.

s06

s05

s04

s03

s02

s01

Довідка:

Олександр Смик народився 26 жовтня 1957 року у с. Грузьке Кролевецького р–ну Сумської обл.

Він - український бард, драматург. Член національних спілок України: театральних діячів, кобзарів, журналістів та Всеукраїнської музичної спілки, голова Тернопільської обласної організації НСПУ. Закінчив Рівненський державний педінститут та Київський університет ім. Т.Г.Шевченка. Автор концептуальних розробок музичних фестивалів: «Тарас Бульба», «Вивих», «Повстанські ночі», «Лаба», «Золоте підпілля», «Зелений цвіт — цвіт надії», «Кобзарські сезони Волині», «Я там, де є благословення», кількох десятків поетичних збірок та популярних пісень.

Фото – автора

ФоторепортажТернопількнигафілармоніяТеренювілейОлександр Смикпісня