Тернопільщина зустріне тіло командира, який загинув у полоні

У мирному житті Павло Дмитраш був музикантом у кількох тернопільських гуртах, працював в Івано-Франківській філармонії. Світла пам’ять

Тіло 28-річного захисника Павла Дмитраша зустрінуть у Чорткові 18 вересня, о 13:00 в соборі верховних апостолів Петра і Павла. Про це повідомили на сайті Чортківської міської ради.

О 12:00 від адміністративного будинку села Пастуше вирушатиме безкоштовний автобус до собору.

Похорон Героя відбудеться у четвер, 19 вересня, о 14:00 у родинному домі: с. Пастуше, вул. Шевченка, 36. Поховають Павла на кладовищі села. (Буде автобус для переїзду від дому до церкви та кладовища).

Нагадаємо, Павло Дмитраш був командиром 2-го відділення 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. Боєць зник безвісти під час бойових завдань поблизу Новомихайлівки Покровського району, що на Донеччині, 9 січня 2024 року. За словами побратима, смерть підтвердили за допомогою ДНК-експертизи.

У мирному житті Павло працював в обласній філармонії імені Іри Маланюк в Івано-Франківську. Також був музикантом у тернопільських гуртах «Новимний Кудень», «Хвилі» та франківському «Брати Станіслава».

Павло Дмитраш під час виступу з гуртом "Новимний Кудень" у Залізному Порту на Херсонщині влітку 2021 року

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Павла Дмитраша з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Загинув на Курщині: Тернопільщина зустріне тіло 45-річного Героя

Фото Чортківської міської ради та з відкритих джерел

геройсмертьВійнаПавло Дмитраш