Тернопільщина на інвестпроекти отримала 115 млн грн

На Тернопільщині за кошти Державного фонду регіонального розвитку реалізують 60 проектів. На їх реалізацію виділили 115 млн грн. Повний перелік інвестпрограм на 2017 рік затвердили в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Фінансування проектів становить 2,6 млрд грн. Загальний обсяг фінансування ДФРР на 2017 рік - 3,5 млрд грн, повідомляють у прес-службі Міністерства.

Як зазначають у прес-службі облдержадміністрації, 10% коштів Державного Фонду Регіонального розвитку в області спрямують на підтримку спортивних проектів. Відповідно, за результатами конкурсу, крім веслувального каналу, на Тернопільщині також реалізують загальну комплексну реконструкцію спортивного майданчика Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст.  (2 млн. 842 тис.  грн.);  будівництво майданчика із встановлення штучного рулонного покриття в с. Великі Дедеркали  Шумського району (1 млн. 327 тис. грн.); а також будівництво спортивного залу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи (8 млн. 53 тис.  грн.).

ТернопільщинаТеренперелікінвестиціяІнвестпроектиДФРР