Тернопільщина б’є на сполох: у 21 т курячого м’яса з Польщі – сальмонела

У мясі, яке надійшло до України з Польщі, виявили шкідливі бактерії.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Зокрема, йдеться про те, що у замороженому курячому м’ясі з гомілок, експортованих з Польщі до країн-членів ЄС і переробленого на м’ясо механічної обвалки, а згодом доставленого в Україну, виявлено сальмонелу.

- Продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia, Warszawa),  партія 21 000 кг, (отримувач: ТОВ «Глікон», вул. Фосфорна 8/4, м. Дніпро), - зазначається у повідомленні.

Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області про виявлення цього продукту в обігу просить повідомляти за тел. 0352 52-10-10.

Фото: Агрополіт

ТернопільщинаПольщакуриТереннебезпеказдоров’яДержпродспоживслужбам’ясосальмонела