Тернопільщина у Києві показала все, що має найкраще (фоторепортаж)

Напередодні у Міжнародному виставковому конференц-центрі «Український Дім» у Києві, Тернопільщина показала свій економічний, туристичний та мистецький потенціали.

За словами, голови облдержадміністрації Степана Барни, який відкрив імпрезу «Благословенне Тернопілля» цього року, свій потенціал Тернопільщина презентувала у новому форматі.

t04

Суть його у тому, що в рамках виставки відбувся бізнес-ланч з представниками різних секторів економіки, профільних міністерств, підприємцями та народними депутатами від Тернопільщини, представниками Тернопільського земляцтва.

Під час презентації діяла експозиція «TERNOPIL*YA». Участь в тематичних локаціях взяли представники туристичної галузі регіону, Національний заповідник «Замки Тернопілля»,етно-галерея «Спадок», розкрито суть проекту «Під Зорею Пінзеля».

t05

Багато відвідувачів робили селфі біля дівчат із Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, одягнутих у власноруч виготовлені дивовижні костюми, які не раз отримували перемогу на різник конкурсах моделей одягу.

t09

Досить цікавими вийшли експозиції окремих регіонів Тернопілля. Зокрема, Бережанський район презентував музей січових стрільців «Тернопілля – край стрілецької звитяги», Борщівський район ємко розповів про фестиваль «Вертеба» та показав виставку «Трипілля на Тернопіллі», Козівський та Шумський – презентували виставки «Тернопілля - повстанський край».

t14

Також гості тернопільської імпрези у Києві оглянути виставки art-буків та картин кращих митців краю, побували на презентаціях навчальних закладів, книговидавців, взяли участь в автограф-сесіях авторів. Виставку відвіда першйи віце-прем’єр України Степан Кубів, дипломати, представники міністерств та відомств.

Фото автора

ФоторепортажТернопільщинапрезентаціявиставкаТеренКиїв