Тернопільська спортсменка розповіла про самоізоляцію після повернення з-за кордону (відео)

Відома тернопільська біатлоністка, капітан жіночої збірної Олена Підгрушна розповіла про самоізоляцію після передчасного повернення додому з етапів Кубка світу. Як зауважила спортсменка, головне - не панікувати.

- Найважче - не бачитися з батьками. Вони самі заборонили мені приїхати. Так і сказали: сиди вдома, будь чемною дитиною.

Кілька днів біатлоністка відпочивала після напружених виступів, однак потім - любов до активного проведення дозвілля брала верх.

- Була дуже змучена, тому цей пасивний відпочинок явно на користь. Але вже виникає бажання порухатися... Рятують хатні справи. Наприклад, миття вікон по кілька разів на тиждень. Головне - чимось себе зайняти, аби не почалася паніка. 

- Що зараз із біатлоном, зважаючи на карантин? Нам пощастило, сезон закінчився. Зазвичай, кінець березня та квітень - це відпустка, відпочинок. Кожен знає, що йому потрібно робити. Більшість просто відновлюється. Тому ми не сильно постраждали від карантину. Звичайно, якщо він продовжиться на травень й далі, буде складніше. Наступного місяця у нас починається планомірна підготовка, вхід в сезон. Не хотілося б зривати тренування.

Фото, відео з соцмереж

ВідеоТернопільщинаТеренОлена Підгрушнакарантинсамоізоляція