Тернопільська стилістка пропонує зробити ревізію гардеробів

Ощасливити когось одягом чи взуттям, яке виявилось непотрібним під час ревізії гардеробу, пропонує тернопільська стилістка Ольга Вінницька. Вона створила спеціальну групу для обміну. Там можна продавати, купувати, обмінюватися одягом/взуттям/аксесуарами, які були в користуванні чи мають новий стан.

Якщо річ вживана, вона повинна мати хороший товарний вигляд, а якщо присутні недоліки, учасники повинні про це повідомляти. У групі толерують чесність і дружелюбність.

– Після чергової ревізії в мене назбиралося багато класного одягу в ідеальному стані, який би міг ощасливити когось з вас, – пише Ольга Вінницька. – А ще багато моїх клієнтів час від часу після консультації чи ревізії гардеробу змушені попрощатися з частиною нового чи хорошого одягу. Давайте до кінця тижня кожна, хто має бажання, зробить ревізію в себе, відкладе речі, які б хотіла продати і наступного тижня ми організуємо собі такий день, де всі зберемося і продаватимемо одяг чи будемо ним обмінюватися. Всі ідеї про місце збору, локацію, час, варіанти нашої зустрічі вітаються. А також продовжимо нашу справу в маленькому онлайн-магазині.

Фото з відкритих джерел

ТернопільТеренобмінгардеробревізіястилісткаОльга Вінницька