Тернопільські гвардійці потурбувались про вихованців будинку-інтернату (фотофакт)

Вихованці Петриківського дитячого будинку інтернату отримали від тернопільських гвардійців солодощі та фрукти. Таку акцію військові зробили напередодні різдвяних свят, аби подарувати дітям хороші емоції. Зізнаються, що благодійністю займаються часто.

- Зазвичай до будинку-інтернату ми навідуємось кілька разів на рік, - розповідає командир батальйону підполковник Дмитро Гуртовський. – Це обов’язково на Новорічні свята, до Дня дитини та на перше вересня. Тут нам завжди раді. Щоправда, цього року, через карантинні заходи, саме відвідування дуже коротке і відбулось на вулиці. А ось в інші рази діти нам влаштовували цілі невеличкі вистави, тішились своїм театральним вмінням. Разом ми часто грали в ігри та читали книжки. Сподіваємось, що зовсім скоро наше життя повернеться до нормального русла і ми зможемо більше часу проводити тут з дітьми.

Нагадаємо, що напередодні свята Миколая студенти ТНМУ ім..І.Я.Горбачевського разом з учнями шкіл № 3 та № 15 зробили приємне жителям Петриківського геріатричного пансіонату.

Фото Аліни Новікової 

ФотофактдітиТернопільблагодійністьТеренподарункибудинок-інтернатгвардійці