Тернопільські спортсменки та їх тренери отримуватимуть президентську стипендію

Стипендії отримуватимуть троє спортсменок Тернопільського «Інваспорту» та їхні тренери

Спортсменки Тернопільського «Інваспорту» та їх тренери отримуватимуть Президентську стипендію. Про це повідомили в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської облдержадміністрації.

Згідно з указом Президента України №412/2022 «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів», стипендію отримуватиме представниця Тернопільського «Інваспорту» Марія Бала. Спортсменку відзначили як бронзову призерку чемпіонату світу 2021 року з дзюдо. У списку лауреатів стипендії Президента також і тренер тернопільської дзюдоїстки Леон Уруський.

А відповідно до Указу Президента України №413/2022,  «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів» стипендію за видатні спортивні досягнення отримуватимуть срібна призерка чемпіонату світу 2021 року з легкої атлетики Руслана Муравська та срібна призерка чемпіонату світу 2021 року з пляжного волейболу Софія Яцькова. До переліку стипендіатів увійшов також і тренер Руслани Муравської Михайло Васірук.

Фото управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської облдержадміністрації

інваспортстипендіяРуслана МуравськаСофія ЯцьковаМарія Бала