Тернопільські студенти почули, як будувати бізнес від професора зі США

Про секрети ставлення до людей та світу під час ведення бізнесу дізнались студенти Тернопільського технічного коледжу від професора Юджина Залдівара. Він прибув як представник ком’юніті-коледжу Санта-Фе (штат Флорида, США), з яким підписано угоду про співпрацю. Містер Залдівар викладає філософію. Він під час лекцій подав свою інтерпретацію поглядів видатних філософів людства.

8

- Я фокусував свої лекції для студентів на етиці стосунків одне до одного та до світу загалом, - зазначив Юджин Залдівар. – Правильна етична позиція допоможе зробити кращим процес навчання чи роботи. До прикладу, під час комунікації з цікавими людьми студенти повинні задавати питання і ніколи не залишатись задоволеними першою відповіддю. Ставити більше і більше питань, щоб мати повну картину для аналізу ситуації.

Професор порадив не боятись застосовувати сучасні технології у навчанні чи бізнесі. Шкоди завдає, на його думку, лише надмірність. А початок залежності людина завжди здатна проконтролювати.

- Технології не є шкідливими, - говорив Юджин Залдівар. – Це людина може їх такими зробити через невміле або надмірне використання. Так і маємо залежність від відео-ігор. Але вони можуть дати правильну інформацію. Є залежність від їжі. Але це не означає, що їжа – це погано.

Студенти своєю чергою ознайомили професора із культурою своїх країн під час програми Education Unites. Там представили Україну та інші іноземні країни, з яких прибули студенти.

- Ми дізнались під час лекції про культуру США, - розповіла студентка Анна Демидась. – Тож ми також підготували презентацію про Україну. Розповідає про економіку, символи та традиції. Ілюструватиме доповідь презентація.

У перспективі для тернопільських студентів планують влаштувати дистанційне навчання зі студентами у Флориді, під час якого вони продумуватимуть спільні проекти. Фото tk.te.ua    
ТернопільТеренТехнічний коледжЮджин ЗалдіварСанта-Фе