Тернопільських ФОПів закликають підтримати петиції проти встановлення касових апаратів

Проти обов’язкового встановлення РРО для ФОПів продовжують боротьбу тернопільські підприємці. Голова профспілки центрального ринку Наталія Шоломейчук закликає підписати дві петиції з цього приводу, а також відвідати 25 січня черговий з’їзд підприємців у Києві, аби підписали закон  № 6348.

- Об’єднує усіх те, що нас – ФОПів - хочуть знищити, - пише Наталія Шоломейчук у групі «Підприємці Тернополя». - Тож підписуємо та інформуємо інших підприємців про петиції. Частина ФОПів почали встановлення апаратів, а частина продовжує боротьбу проти нововведення та чекаює змін. Навіть в багатьох випадках податкова дає консультацію, «Почекайте 25.01.22 - щось змінять».

Петиції з вимогами скасувати касові апарати і дати можливість розвиватись малому та середньому бізнесу без додаткових витрат та зайвого тиску, а також підтримати і прийняти ЗП 6348, можна підписувати ТУТ і ТУТ.

Чому 25 січня важливо взяти участь в акції, пояснює у групі «Підприємці Тернополя» Наталія Шоломейчук.

- В уряді вже визнали ряд проблем щодо новації: РРО не збільшує податків; недоцільно фіскалізувати дрібних підприємців, вони не переходять межу спрощенки; держава не має ресурсу всіх моніторити і контролювати; варто зосередитись на ризикових суб’єктах, - зветає увагу вона. – Отже можливий компроміс. Але наша кількість - це наш головний аргумент!

Нагадаємо, податкова обіцяла не штрафувати ФОПів за період святкового хаосу.

Фото з відкритих джерел

ТернопільпротестТеренпетиціїфопРРО