Легендарний тернопільський гурт випустив вінілову платівку

Легендарний тернопільський рок-гурт «Nameless» випустив вінілову платівку зі своїм новим альбомом.

- Ура Героям! Нарешті дочекалися - з’явився наш вініловий LP «Медовії вуста», - повідомив лідер гурту Зорян Безкоровайний.

Колаборація тернопільського гурту Nameless (UA, Ternopil) і львівських музикантів з Гич Оркестру та Lemko Bluegrass Band сплелась в оригінальний і неповторний проект, результатом якого став альбом «Медовії Вуста».

Його звучання базується на взаємодії різних жанрів, екзотичних інструментів, різноманітності кожного з гуртів та очевидній симпатії до психоделічного мистецтва 60-70-их років, що в сумі вилилось в унікальне полотно, котре, без сумніву, є яскравим прикладом тернопільсько-львівської співпраці та західно-українського андеґраунду.

Pasted into Легендарний тернопільський гурт випустив вінілову платівку

Pasted into Легендарний тернопільський гурт випустив вінілову платівку

Nameless (UA, Ternopil) — український рок-гурт, заснований у лютому 1992 року. 

У перші роки гурт грає на спільних концертах з Брати Гадюкіни, Воплі Відоплясова, Плач Єремії, Мертвий Півень, Щастя, Тартак, Фактично Самі, Мотор'ролла та ін., бере участь у вітчизняних фестивалях, гастролює Україною. Паралельно записуються й перші альбоми групи на студіях звукозапису Тернополя, Львова та Києва.

Nameless (UA, Ternopil)  - один з перших рок-гуртів на вітчизняній сцені, що розпочали експерименти з перформенсами та відео-супроводом концертів. 

Новаторський підхід групи мав значний вплив на формування творчості цілої плеяди тернопільських колективів. Частина музикантів, що грали у гурті раніше перебралися до Києва, де продовжують кар'єру у різних сферах.

Фото Зоряна Безкоровайного

ТернопільщинаТеренмузикагуртрокNАMELЕSSальбомплатівкаЗорян БезкоровайнийвінілМедовії вуста