Тернопільський молодіжний мер допомагає іншим містам потрапити на «Молодіжну столицю»

Час для того, аби спробувати стати частиною «Молодіжної столиці», мають зараз міста на Тернопільщині. Молодіжний мер Тернополя Леся Голик допомагає інформаційно представникам на місцях. Подача заявок від міст триває з 14 вересня по 30 жовтня.

– Тернопіль двічі проходив до фіналу конкурсу, тому цьогоріч я подала свою заявку на регіонального координатора для того, аби більше міст нашої області пробували свої власні сили у конкурсі. Протягом часу, який дається на заповнення заявки, буду працювати з нашими містами та допомагати їм у всіх питаннях конкурсу, – розповідає Леся Голик.

Сьогодні у Києві відбувається зустріч регіональних координаторів Національного конкурсу «Молодіжна столиця України 2020». На даний момент триває перша його частина заповнення та надсилання документів.

Участь у конкурсі дає містам можливість активізувати співпрацю між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяти створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України. До речі, нещодавно великий досвід молодіжний мер Тернополя передала маленькому місту.

Фото з архіву Лесі Голик

КонкурсТернопільММРТеренЛеся Голикпартнерські новиниМолодіжна столиця