Тернопільський ректор – найзаможніший науковець країни. Як заробив свої мільйонні статки очільник ТНЕУ? (відео)

Ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий ніколи не боявся демонструвати свої статки. Більше того, він може розказувати про них годинами. І якби складали рейтинг найзаможніших науковців країни, то він у цьому топі обов’язково був би №1.

У цьому переконані журналісти програми “Гроші” (канал “1+1”), які поспілкувалися з очільником ТНЕУ відверто. Отож, ректор він чи бізнесмен?

За підрахунками кореспондентів програми, статки Андрія Ігоровича сягають двох мільйонів доларів. Він володіє мільйонними активами, квартирами в столиці, нерухомістю на гірськолижному курорті, земельними ділянками та будинками у Тернополі, а також розкішними автівками. Андрій Крисоватий зізнається, що й найрідніших подарунками не обділяє. Так, на 18 років синові Ігорю подарував шикарний “Мерседес”, а також чималої площі будинок. Допоміг і з стартовим капіталом для бізнесу. Словом, усе найкраще – дітям.

Тож звідки усі ці мільйони? Ректор ТНЕУ відкриває секрет – все завдяки тому, що він вміє “правильно платити податки” і навчає цьому “ремеслу” представників великого бізнесу, будучи їхнім спеціалістом з оподаткування.

Детальніше – у сюжеті програми “Гроші”:

 
ВідеоСкандалГрошіТернопільщинаТернопільТНЕУАндрій КрисоватийТеренстаткиректор