Тернопільський військовослужбовець освідчився коханій перед вибуттям в зону ООС (фотофакт)

Під час проведення бойової підготовки на Рівненському полігоні трапилась надзвичайна подія. Тернопільський військовослужбовець освідчився своїй вже майбутній дружині. Про це повідомив пресофіцер 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

- Улюблена моя, мій світ, моя стихія і моя удача. Ти - моя радість, моє дихання і моя душа. За цей час ти стала найдорожчою людиною для мене, моїм стимулом життя, моєю мрією. Люблю тебе і прошу стати дружиною мені на все життя, - такими словами хлопець зробив пропозицію руки і серця коханій.

Вона, звісно, відповіла «Так».

Роман та Вікторія познайомились чотири роки тому у Тернопільській військовій частині, де зараз проходять службу. Хлопець одразу ж закохався у дівчину, але, щоб не порушувати субординацію, не зізнавався у своїх почуттях. Проте, 2 роки тому пара почала бути разом. За цей час вони пережили багато чого: поїздки на Схід, ритм військової служби. Це лише зміцнило їхні стосунки.

Молодята планують весілля наприкінці літа, зараз Роман готується до поїздки на Схід, а Вікторія чекатиме ротації, щоб зустрітись з коханим. Командир військової частини Сергій Баранов привітав закоханих із такою знаковою подією та побажав їм міцного та щасливого подружнього життя.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«289897,289898,289899,289900»]

Фото з допису

ФотофактТернопільТеренкоханнявійськовослужбовецьполігоносвідчення