Тернополян закликають долучитися до Всесвітнього дня прибирання

20 вересня Україна вкотре приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

20 вересня 2024 року жителі Тернопільщини зможуть долучитися до загальної толоки з нагоди Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», разом з 90 мільйонами учасників у 211 країнах світу. Захід проводять щороку, його метою є формування культури чистоти та правильного поводження з відходами.

У 2024 році Всесвітній день прибирання вперше відзначатиметься як офіційний День ООН і стане частиною міжнародного календаря. Ця подія є найбільшою мирною мобілізаційною акцією у світі, що об’єднує мільйони людей задля боротьби з твердими відходами та збереження довкілля.

Основні цілі акції:

До заходів приєднаються громадяни, державні установи, організації, бізнес-компанії та лідери думок, підтримуючи акцію у різних форматах.

Формати участі:

Українців за кордоном закликають долучитися до акції, організувавши прибирання у своїх містах та підтримуючи рідну країну.

Важлива інформація: Усі учасники повинні ознайомитися з інструкціями на сайті letsdoitukraine.org та дотримуватись рекомендацій щодо безпеки, зокрема при наявності загроз мінно-вибухового характеру.

Детальніше на сайті: www.letsdoitukraine.org.

прибираннядень прибирання