Тернополян запрошують на безкоштовну дегустацію вареників
В тернопільському «Шинку» (вул. Замкова, 10А) започатковують традицію недільних вареників. Вже цієї неділі, 22 жовтня, об 11:00 ресторатор Ігор Мамус готуватиме вареники за рецептом своєї мами. Тернополян запрошують на безкоштовну дегустацію.
Всі охочі можуть долучитися до практично сакрального дійства – ліплення вареників, навчитися цій справі чи поділитися своїм «фірмовим» рецептом.
«Ми принципово не заморожуємо страву, а подаємо її з кухні до столу. Готуємо виключно з місцевих, натуральних та екологічно чистих продуктів.
До того ж, їжа смакує ще краще, коли вона правильно подана і красиво оформлена. У декорі обідніх столів ми послуговуємося набутками нашої землячки, гуру кулінарії Дарки Цвєк», - пишуть організатори заходу.