Тернополянам та гостям міста відкриють таємниці місцевого замку

Таємні знахідки, глибокі замкові пивниці та ще багато цікавих фактів розглядатимуть учасники екскурсії під тернопільськими вулицями та площами. Відбудеться краєзнавча прогулянка 25 липня о 14:00 год.

Тернополян та гостей міста запрошують на збірну екскурсію «Таємниця старого замку». Екскурсію організують лише за умови, якщо участь візьмуть не менше 10 людей. Прогулянка замком з екскурсоводом обійдеться відвідувачам в 60 гривень.

– Свої історичні таємниці має кожне місто. Вистачає їх і в Тернополі. І чи не одна з найбільших, у буквальному розумінні цього слова, затоптана нащадками тих, хто її колись створив, бо розташована під тернопільськими вулицями і площами. Підземелля Тернополя – практично непочатий край роботи для істориків та археологів. Під час екскурсії оглянемо глибокі холодні замкові пивниці та спробуємо розгадити їх таємниці, – анонсує захід Туристично-інформаційний центр Тернополя.

Зареєструватись на екскурсію можна в ТІЦ/Туристично-інформаціний центр м. Тернополя, що на вулиці Грушевського, або за номером телефону 0980520720.

Фото з відкритих джерел

АнонсТернопільпідземелляекскурсіяТеренТІЦ«Таємниці старого замку»