Майже 10 тисяч доларів заплатив тернополянин за виїзд за кордон: викрили ще одну схему (фото)

Чоловікові пообіцяли, що його довезуть майже до самого кордону, де його потрібно буде перейти у визначеному місці

За процесуального керівництва прокурорів повідомлено про підозру тернополянину в організації незаконного переправлення людей через державний кордон України. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства 34-річний чоловік, знаючи наміри місцевого жителя, що підлягає мобілізації, виїхати за межі України, пообіцяв свою допомогу в цьому. Він запевнив «клієнта», що його довезуть автомобілем майже до самого кордону у Закарпатській області, а згодом потрібно буде у визначеному місці перейти україно-словацький кордон. 

Свої послуги тернополянин оцінив у 9 700 доларів США. Правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання визначеної суми.  

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому інкримінують частину 3 статті 332 Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, що  здійснюють слідчі Нацполіції, за оперативного супроводу оперативників Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області

Читайте також: У Тернополі засновника громадської організації підозрюють у незаконному переправленні чоловіків за кордон

Тернополянин роздавав чоловікам призовного віку фальшиві військові квитки

На Тернопільщині викрили ще один канал переправлення ухилянтів через кордон

Фото Пресслужби Тернопільської обласної прокуратури       

допомогакордонухилянтперин