Тернополяни дізналися «ключові аспекти допомоги прийомним родинам» (фоторепортаж)

Минулого тижня у приміщенні Служби у справах дітей відбувся навчальний семінар, під час якого прийомні батьки, психологи, наставники, соціальні працівники та співчуваючі дізналися якої саме допомоги потребують прийомні родини, які прийняли на виховання дітей-сиріт.

Місцевий організатор - Ілона Трикоз поділилася враженнями від заходу, та розповіла скільки батьків відвідали навчально-пізнавальний семінар у Тернополі:

Абсолютний і повний аншлаг був цього разу на нашому черговому тренінгу «Ключові аспекти допомоги прийомним родинам». Завдяки співпраці з Тернопільськими міською та обласною Службами у справах дітей на тренінг прийшло більше 50-ти прийомних батьків, усиновителів, представників соціальних служб, психологів. Дякуємо нашим лекторам - представникам «Інституту Травми розвитку дитини», начальникам та працівникам Тернопільської обласної та міської Служб у справах дітей за відкритість до співпраці та за стількох запрошених, а також велика подяка благодійному фонду «Майбутнє сиріт» та ГО «Нова надія», за смачні обіди у ресторані «Бункермуз».

Завдяки відгукам людей після тренінгу, черговий раз переконалась, що праця наша не марна. Обов’язково будемо продовжувати.

І4 (Copy)

І2 (Copy)

І1 (Copy)

Фото з особистого архіву Ілони Трикоз

ФоторепортажТернопільсемінарТерентренінгдіти-сиротиІлона Трикозприйомні родини