Тернополяни міняють українське море на європейський курорт і водний відпочинок в області

Літні курорти у Греції та Болгарії практично зрівнялись із вартістю українських в Одесі та Херсоні, повідомляють у турфірмах Тернополя. Як альтернативу такого відпочинку у турклубах пропонують економне і, до того ж, активне проведення часу під час сплавів Тернопільщиною.

- Поїздки на курорт в Україну на сьогодні втратили популярність, - розповідає представник тернопільської туристичної агенції «ТаК Тревел» Оксана. – Натомість, у попиті тури в Туреччину і Болгарію. Поїздка у липні на 7 ночей у ці країни на двох обходиться у 590 доларів. Це з перельотом, проживанням у чотирьохзірковому готелі та харчуванням.

plyazh-zatoka

Вибір тернополянами курортів у Європі пояснюють кращим сервісом та чистішим морем. І хоча відпочинок в Україні може у пропозиціях містити дешеві ціни, слід зважати на умови таких поїздок.

- Проживання у Затоці на Одещині коштує 3200 грн без харчування, вартість якого в готелях - 200-300 грн вдень. Дорога автобусом обійдеться у 890 грн в дві сторони, - розповідає директор туристичної компанії  «Казка мандрів» Галина Гарбич. – А кому пощастило взяти заздалегідь акційний тур в Грецію – на трьох з дитиною платитимуть 477 Євро за 10 ночей. Це пропозиція «все включено», що дає безкоштовну поїздку для дитини до 12 років.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тернополяни також можуть випробувати водний відпочинок в області. Турклуби пропонують сплави Дністром, які обійдуться 3100 грн за 7 днів. До прикладу, програма такого туру від «Турклубу Тернопіль» охоплює і сам сплав, і екскурсійне відвідання фортець, палаців, храмів і навіть цілоденну пішохідну мандрівку каньйоном річки Джурин, відвідання найбільшого рівнинного Джуринського водоспаду.

Фото з відкритих джерел

Це цікавоТернопільщинаціниУкраїнаТеренЄвропаДністровський каньйонТуриморекурортсплав