Тернополяни можуть їсти сендвічі у новому потязі, щоправда холодні (фото)

Чистими, просторим вагонами, обладнаними розетками, насолоджуються пасажири Інтерсіті «Тернопіль-Київ». Щоправда, технологій кавового апарату та мікрохвильової печі у потязі ще не освоїли. Про плюси і мінуси поїздок новим двоповерховим потягом, квиток на який вартує 390 грн, пише у Facebook Андрій Кір.

- Позитивне: місця в 1-ому класі предостатньо, правда в 2-ому люди тіснилися, - пише він. - Нижня частина сидіння виїжджає вперед, тому можна прийняти напівлежаче положення. Вагон просторий, чистий, не гойдає. Всі зупинки оголошуються за 10 хв до і безпосередньо на місці. Туалет чистий. Біля кожного сидіння розетки. Меню WOG Cafe - від сендвічів, десертів, кави, пива до зарядок і подушок. Мінуси: не під’єднувався Wi-Fi. Провідники із ознаками досить сильного алкогольного сп’яніння. Непрацюючий кавовий апарат, відсутність мікрохвильовки, тому сендвічі їли холодними. Тверді сидіння, тому висидіти 6 годин трішки складно.

26733356_10215288839200224_7686997891673346220_n

Із Тернополя потяг виїжджає о 4 ранку, в столицю прибуває о 10 год.

До слова, раніше «Укрзалізниця» обіцяла перші страви, сендвічі, снеки та десерти у потягах, а також інформувала про оновлені вагони із кавовим апаратом і мікрохвильовкою.

Фото з допису

ФотоТернопільТеренУкрзалізницяІнтерсіті «Тернопіль-Київ»