Тернополяни залишають «Київстар», не змінюючи номера телефону

Тернополяни відмовляються від «Київстару» через те, що він став російським провайдером. Так, перейти на іншого оператора можна навіть не змінюючи номер телефону. Такою нагодою скористався тернополянин Тарас Мартинів.

Друзі, я змінив оператора, - розповідає він. - Не жалію, бо «Київстар» став російським, і це - головна причина. Хочу зауважити, що номер залишається без змін.

Як розповідає Тарас, для таких змін потрібно, перш за все, прив’язати номер до паспорта у відділенні «Київстару», а у відділенні іншого оператора дати запит на заміну. Потім пояснити декільком операторам зміну оператора мобільного зв’язку. А далі - очікувати на погодження і забрати карточку нового оператора у відповідному відділенні.

Раніше «Терен» писав про те, що відтепер половиною акцій «Київстар» володіє люксембурзька LetterOne, співзасновником якої є глава російської компанії «Альфа-груп» Михайло Фрідман. Водночас ціни «Київстар» піднімає, а якість сервісу залишає такою ж.

У зв’язку з підвищенням тарифів на мобільний зв’язок створили дві петиції: «Встановлення доступних цін за користування мобільними зв’язком» та «Київстар знову піднімає тариф». Тернополяни ще можуть протягом місяця підписати їх. У випадку, якщо вони наберуть потрібну кількість голосів, то проводитимуть перевірки усіх операторів зв’язку й окремо причини підвищення тарифу компанії «Київстар» з 55 грн до 100 грн.

Фото з відкритих джерел

ТернопільТеренвласникивідмова«Київстар»номер телефонузміна оператора