Тернополянин підрахував, що їжа в ресторані дешевша, ніж вдома

В Сільпо стало дорожче ходити аніж до ресторану. Хтось в неті недавно справедливо зауважив, що раніше ніфіга коштувало п’ятсот гривень, а зараз тисячу, повідомляє Про.те.

Якимось дивом кафешці вдається нагодувати сім’ю за невеликі гроші, а супермаркет так не вміє. І засервірують, подадуть, поправлять серветочку, всміхнуться, подадуть вилку та ніж, перепитають чи смачно, приберуть, повитирають, знов всміхнуться і побажають гарного дня. Вам хтось бажає гарного дня вдома на кухні і каже “Дякуємо, що завітали” і “Заходьте ще?”. І коли ви відсовуєте від себе тарілку з блаженним виглядом – питають “Десерт?”

Сама доля, влаштувавши девальвацію, підсовує нам шанс стати епікурами і бонвіванами, мігрувати від закладу до закладу і насолоджуватись життям. Бо супермаркети строго проіндексували свої ціни, а кафешки не змогли, в силу конкуренції.

Взагалі, оцей щоденний пошук і вибір їжі дуже втомлює.

Якщо у майбутньому винайдуть таблетку, ковтнувши котру можна буде тамувати голод на цілий тиждень – я за. Але мені з чорничним смаком, будь ласка.

Володимир ГЕВКО

ТернопільїжаТерентернополянинресторан