Тернополянин розповів, чому вирішив готувати вафлі із «бульбашками»

Із нагоди дня підприємця ТЕРЕН підготував ряд матеріалів про тернопільських бізнесменів.

ТЕРЕНу також вдалося поспілкуватися із ще одним молодим підприємцем із файного міста Віталієм Дембіцьким. Хлопець влітку відкрив у центрі міста заклад швидкого харчування «Bubble Up», де готують унікальні вафлі із «бульбашками».

Віталік, розкажи як виникла ідея?

Ми з друзями почули про ці вафлі, спробували їх зготувати, і у нас вийшло. Щодо самого закладу, я хотів зробити щось унікальне, а на той момент таких смаколиків у Тернополі ще не готували ніде. Тому і вирішив відкрити «Bubble Up».

Що було найважче?

Насправді, відкрити власний бізнес – не дуже легка справа, тому важко було практично все. Однак найскладніше було знайти вдале місце для оренди. Ділянка у центрі Тернополя зовсім не дешеве «задоволення», тож шукали оптимальний варіант. Але ми це зробили і у нас все вийшло.

fdbda894a15d26afb9054f74ea2b2674b6a0aeaa

Які плани на майбутнє?

Звісно, що розширювати мережу «Bubble Up». Адже нині, аби скуштувати наші вафлі, тернополянам потрібно їхати у центр міста. Тому було б дуже добре, якби на кожному масиві стояли наші заклади «Bubble Up», однак коли це буде, спрогнозувати я поки що не можу.

Фото з відкритих джерел

СпецрепортажТернопільтернополянибізнесТеренпідприємціВіталій Дембіцькийвафлі