Володимир Труш оголосив війну жителям Тернопільщини

Сьогодні реакція на місцях щодо ситуації із введенням червоної зони обурює очільника Тернопільщини Володимира Труша. Хоча власним прикладом він навіть не зумів показати ефективного дотримання у колективі вимог карантину, захворівши на COVID-19 разом з іншими очільниками РДА. Більше того, карантинні рішення обласної комісії ТЕБ та НС під його керівництвом систематично переадресовували на органи місцевого самоврядування, які і тепер вжили заходи на власний розсуд.

Володимир Труш говорить про те, як «органи місцевого самоврядування грають на емоціях людей і провокують їх на пікети». Також він наголошує, що COVID-19 – проблема не тільки медиків, поліції, Президента чи голови адміністрації, а до цієї боротьби має долучитися кожен. Нагадаємо, що сам очільник долучився до неї у сумнівний спосіб:

  1. на початку пандемії відмовився від допомоги народних депутатів та великого бізнесу;
  2. вніс у звіті Монастириську лікарню до закладу із забезпеченими умовами для лікування хворих на COVID-19, хоча туди головний санлікар Олег Ляшко не наважився заїжджати під час візиту на Тернопільщині – ймовірно, через жахливі умови в закладі;
  3. говорив про введення комендантської години без узгодження з людьми, що зупиняло важливі роботи, зокрема, фермерські. Потім він і це рішення перекинув на відповідальність місцевого керівництва;
  4. перекинув основну роботу на волонтерів;
  5. своїми рішеннями поширював популізм.

Тож управлінська робота очільника області помітна найбільшим чином у звинуваченні  місцевих керівників у протестах, які організовують самі жителі. Інших методів керівника Володимиру Трушу продемонструвати не особливо вдається.

Фото з допису

ТернопільщинаТеренВійнамісцеве самоврядуваннякарантинобов’язкикоронавірусВолодимир Труш